Shop suggestion: kleine zwarte leren schoudertas van & Other Stories

De zoektocht naar de perfecte kleine schoudertas kan heel lang duren. De ene tas is te groot, de andere tas is te klein. Het is een dilemma waar veel vrouwen mee zitten. We willen dat de tas groot genoeg is voor onze telefoons, portemonnees en sleutels, maar we willen geen kilo’s met ons meeslepen.

Op de redactie van Fashion Insider helpen we je graag een handje bij het zoeken naar de perfecte tas. Wij hebben een prachtexemplaar gevonden bij & Other Stories. Het hippe label heeft een waanzinnige collectie leren tassen, clutches en portemonnees. De tassen zijn van goede kwaliteit en een stuk goedkoper dan een designer bag.

Deze zwarte schoudertas is klein, heeft een smal, verwijderbaar schouderbandje en een magneetsluiting. De tas is groot genoeg voor al je daily essentials, maar klein genoeg om makkelijk overal mee naartoe te nemen. De zwarte classic is overal mee te combineren. Je kunt hem combineren met een simpel shirt, jeans en boots. Lekker casual. Maar je kunt hem ook dragen met een jurkje, een wollen jas en heels. Neem hem mee tijdens een koffie afspraakje, wijntjes met je vriendinnen of een avondje uit.

De tas is voor maar € 55,00 verkrijgbaar bij & Other Stories.

Shop hem nu hier.

& Other Stories. € 55,00

No more articles