Shop suggestion: Kate Moss Playboy shirt

Zojuist lieten we jullie de foto’s van Kate Moss voor de Playboy zien, op de cover zien we Kate in een zwart-wit bunny pakje waar ze over haar schouder kijkt. Dit beeld heeft ontwerper Marc Jacobs gebruikt als graphic voor een t-shirt.

Om het 60-jarig jubileum van de Playboy te vieren staat niet alleen Kate Moss in de Playboy, maar heeft ook Marc Jacobs een speciaal t-shirt ontwikkeld met Kate Moss in een perfecte bunny pose.

Naast het shirt heeft Marc Jacobs ook een speciaal Playboy-book samengesteld, waarin we onder andere de 18-pagina lange shoot van Kate Moss terug zullen vinden, maar ook andere posters en merchandise. Dit boek zal vanaf 6 december verkrijgbaar zijn.

Naast het feit dat het shirt een leuk hebbedingetje is en het boek waarschijnlijk een echt collectors item wordt steunen ze beide ook het goede doel. De opbrengst van het boek en het shirt gaan beide naar de amFAR organisatie. Deze organisatie doet onderzoek naar AIDS.

Wil jij ook het goede doel steunen met het Kate Moss Playboy shirt? Het shirt kost omgerekend €25,78 en is hier te bestellen.

No more articles