Midday musthave: gave metallic items

Weg met het goud en zilver! Terug met de metallic look! Veel designers showde hun meest gave metallic outfits op de runway. Velen waren oogverblindend en leken alsof ze direct uit een spaceshuttel waren geland. Lanvin, Balmain en Burberry waren ons al voor met de metallic look en zagen er spetterend uit.

De metallic trend is niet echt voor muurbloempjes, maar je moet er een beetje pit voor hebben. Het is niet een van de makkelijkste trends, maar met een beetje inspiratie en veel combinaties uit proberen kan jij ook deze metallic look rocken! Een paar tips om deze trend te dragen: Probeer een kleur te vinden die het best past en lijkt op het metallic item voor een totaal complete look.

Bijvoorbeeld als je voor een grijze/zilverachtige metallic item gaat match deze dan met een grijze broek of/shirt. Ga je voor een blauwe metallic look zoek dan blauwe items erbij. Dit geeft het waanzinnig effect. Vind je dit toch iets té, ga dan voor een simpele shirt/sweater in een metallic kleur en combineer deze dan met een zwarte broek/rok.

Ben je er toch nog niet helemaal uit hoe je het moet combineren of wil je graag wat opties zijn. Kijk dan hieronder naar de afbeeldingen die wij voor je hebben uitgezocht. Go metallic!

Asos €12,62

Asos €49,08

Asos €77,12

Asos €53,28

Asos €27,34

Asos €25,24

No more articles