Shop suggestion: Estée Lauder Night Repair met Pink Ribbon armband

De maand oktober is de Breast Cancer Awareness Month. Fashion Insider vindt dat gezondheid de nummer één musthave is. De shop suggestion van vandaag steunt Stichting Pink Ribbon.

Deze stichting vraagt aandacht voor borstkanker. Er sterven dagelijks 9 mensen in Nederland aan de gevolgen van borstkanker en dit moet en kan omlaag! Door middel van onderzoek kan dit getal omlaag, maar voor onderzoek is geld nodig. You better think pink!

Je kan de Stichting op veel manieren steunen, bijvoorbeeld door deze Pink Ribbon editie van de nieuwe Advanced Night Repair Synchronized Recovery Complex II van Estée Lauder te kopen. Hier krijg je gratis een Pink Ribbon-armband bij. De gouden chained armband heeft een Pink Ribbon hartje waar “Estée Lauder Breast Cancer Awareness 2013” in staat gegraveerd. Think pink!
Het blauwe gedeelte van het hartje vertegenwoordigt alle mannen met borstkanker, dit is 1% van alle borstkanker gevallen.

Het product met de gratis armband is te koop via de webshop van het beautymerk en bij de Bijenkorf zolang de voorraad strekt.

No more articles