Shop suggestion: Breast Health International x Tommy Hilfiger tas

De maand oktober is de Breast Cancer Awareness Month. Fashion Insider vindt dat gezondheid de nummer één musthave is. De shop suggestion van vandaag steunt Breast Health International.

Deze stichting vraagt aandacht voor borstkanker. Er sterven dagelijks 9 mensen in Nederland aan de gevolgen van borstkanker en dit moet en kan omlaag! Door middel van onderzoek kan dit getal omlaag, maar voor onderzoek is geld nodig. You better think pink!

Door deze limited edition tas van Tommy Hilfiger te kopen steun je Breast Health International. De handtas is ontworpen door Tommy Hilfiger voor Breast Health International. Het tweekleurig design is gemaakt van leer.

Voor deze campagne werkte het merk samen met Naomi Campbell en Claudia Schiffer. Op de bovenstaande afbeelding zien we de topmodellen springend poseren. Tommy Hilfiger vraagt iedereen om een foto te maken terwijl je springt in je favoriete outfit. Doe mee aan deze actie en plaats je foto met “A little jump makes a big different” als onderschrift. Think Pink!

De handtas kost €299,90 en kan je hier bestellen. Van dit bedrag gaat €100,00 naar Breast Health International.

Klik op de bovenstaande afbeeldingen voor de volledige grootte.

No more articles