Shop suggestion: bearista koffiebeker

I like my Starbucks striped moet Stacey Bendet hebben gedacht. De eigenaar en ontwerper van Alice + Olivia is een samenwerking met Starbucks aangegaan.

De ontwerper heeft een koffiebeker ontworpen, want zelfs een kopje koffie verdient een goede outfit. De zogenaamde Designer Double Wall Ceramic Tumbler is zwart-wit gestreept, dé signature van het modemerk.

Naast de koffiebeker is er ook een too cute to handle Bearista Bear knuffelbeertje ontworpen. “Het idee was een dansende Alice + Olivia beer, onder invloed van cafeïne! De beker bevat onze signature stripe op een signature tutu. Het is een aangeklede mok geworden.” vertelt de ontwerper, die het liefst een Pumpkin Spice Soy Latte drinkt, aan Starbucks.

Alice + Olivia biedt fashionista’s de gelegenheid om hun persoonlijkheid te laten zien. Het merk verkoopt een ready-to-wear collectie, avondjurken, schoenen, accessoires voor je telefoon en handtassen.

Save the date: vanaf 1 november is de Alice + Olivia koffiebeker online te koop voor omgerekend €14,55 via de Starbucks Store.


No more articles