Shop Suggestion: Angelina Jolie’s outfit bij de Bafta’s

Angelina Jolie volgens ons een van de mooiste vrouwen op deze planeet. Samen met Brad Pitt kan het stel alleen nog maar mooier worden. Zo is dit prachtkoppel gespot op de rode loper met een matching outfit. Hoe kan je nog beter kenbaar maken dat je zielsveel van elkaar houdt door een soort gelijke outfit dragen. Wij vinden het prachtkoppel er geweldig uitzien en hebben daarom een soort gelijke outfit voor jou samengesteld.

Steeds vaker ga je outfits zien die op mannenkleding zijn geïnspireerd. Wie hier niet vies van is, is Victoria Beckham. Zij geeft toe dat veel van haar eigen ontwerpen geïnspireerd zijn op mannenkledij. Het is van groot belang om het niet te overdrijven met mannenkleding, maar het simpel te houden. Jat niet alles van je vriend, maar een paar items die echt niet te groot voor je vallen.

Een colbert kan je makkelijk van je hubby stelen of natuurlijk zelf kopen, maar een pantalon en overhemd zou ik toch in je eigen maat halen om het niet al te mannelijk te maken. Doe net als Angelina de strik los in plaats van vast en ook jij bent ready voor de rode loper! Go get him tiger!

Zara outfit

Zara pantalon €29,95

Zara pantalon €49,95

Zara overhemd €19,95

Zara vlinderstrik €12,95

No more articles