Shop suggestion: 3 x Monki items uit de nieuwe zomercollectie

Eén van onze favoriete winkel is de Monki, een vrij bekende winkel maar met een hele aparte stijl. Het leuke aan deze winkel is dat je er echt van alles vindt en zelfs hun basics super leuk zijn. De sale is bijna afgelopen THANKS GOD en de nieuwe voorjaarscollectie komt gelukkig weer binnen. Op de webshop van de Monki zijn er ook weer nieuwe items binnen gekomen en wij hebben onze drie favoriete items voor jouw geselecteerd.

Jurk
Een lange jurk is helemaal hot aankomende zomer. Draag er een stoer jasje over en een lekker vest met een leuke tas. Statement sieraden zoals kettingen, armbanden en ringen zijn ook echt een aanrader bij deze outfit.

Schoenen
Schoenen met een plato is iets wat we afgelopen winter al veel hebben gezien. Ook tijdens de zomer komen ze weer terug. Deze schoenen zijn trouwens heel leuk onder je lange jurk.

Jumpsuit
De jumpsuit zullen we heel veel gaan zien aankomende zomer. Vooral zwart is een favoriete kleur, maar ook kleuren en prints zijn helemaal hot. Deze jumpsuit van de Monki heeft een aparte en speelse print. Combineer je outfit met kleurrijke sieraden en maak je outfit helemaal af.

Jurk €15,00

Schoenen €50,00

Jumpsuit €45,00

No more articles