Shop de trend: biker boots

Wil jij ook de straat onveilig maken met nieuwe, trendy biker boots? Biker boots geven elke outfit een stoere look.

Schoenen zijn super belangrijk! Niet alleen om de wereld op een comfortabele manier te kunnen verkennen, maar ook om je outfit helemaal af te maken. Ga de straat op met trendy biker boots. Je kunt ze op verschillende manieren combineren; draag de laarzen onder een mooie broek, bijvoorbeeld onder een zwarte jeans of lichtere ‘destroyed’ jeans. Biker boots kunnen ook heel goed onder een lieflijk jurkje of rokje. Donkere boots met lichtere kleuren combineren? Why not?! Combineer biker boots met een taupe, vale blouse of met een roomwitte, beige gebreid vest. Het kan echt allemaal!

Details maken de biker boot. Stoere biker boots zijn vaak bezaaid met studs, voorzien van gespen en ritsen. Dit zorgt voor een casual look maar catchen tegelijkertijd the eye. Bovendien zijn de boots veelzijdig: zowel in een boho-chic outfit als in een chique of juist rocky look. Doordat dergelijke stoere laarsjes meestal plat zijn of een klein hakje hebben, kun je ook lange afstanden comfortabel afleggen.

Biker boots kopen doe je bij Twinkeltje! In de webshop vind je naast trendy damesschoenen, ook kleding en accessoires. Je betaalt geen verzendkosten bij bestellingen boven de EUR 50,- en ruiling kan gratis.

Twinkeltje.nl €34,95 Twinkeltje €29,95 Twinkeltje.nl €29,95
No more articles