Shoot: Miley Cyrus voor V Magazine

Dat zangeres Miley Cyrus de muziekindustrie en vooral haar imago op zijn kop heeft gezet is onderhand wel duidelijk, nu vond de zangeres het blijkbaar tijd voor de mode industrie aangezien ze recent te zien is in de campagne van Marc Jacobs en nu poseert voor het maart nummer van V Magazine.

Op de cover van V Magazine zien we Miley zoals we haar kennen, vrijwel naakt. Miley kennen we natuurlijk allemaal van de spannende pakjes die weinig voor de verbeelding over laten. Ook op de cover van V Magazine geeft Miley zich letterlijk bloot, maar op een zeer elegante manier.

Wij moeten eerlijk toegeven dat we niet gelijk Miley herkenden op deze cover, ze heeft vrijwel geen make-up op en haar blonde lokken zijn afgelopen tijd al een stuk langer geworden. De geblondeerde wenkbrauwen zijn natuurlijk wel kenmerkend voor Miley.

De blonde ‘Wreking Ball’ zangeres poseert voor de lens van Mert Alas en Marcus Piggott met als uitkomt een sexy fotoreeks gestyled door fashion en style director Edward Enninful.

Wat vind jij van de foto’s van Miley Cyrus voor V Magazine, bekijk ze hieronder.

No more articles