Shoot: Lady Gaga gaat letterlijk en figuurlijk bloot voor Harpers Bazaar Magazine

Popstar en style icon Lady Gaga stelt zich bloot aan U.S Harper’s Bazaar Magazine. Letterlijk en figuurlijk. Afgelopen jaar heeft ze moeilijk jaar gehad waarin ze met meerdere tegenslagen te maken had. Haar album ARTPOP liep niet zo goed als gehoopt en aan het eind van 2013 had ze met een flinke depressie te maken. Maar zoals wij Gaga kennen is ze weer terug en gelukkiger dan ooit.
In U.S Haper’s Bazaar Magazine geeft ze haar depressie toe, maar wel natuurlijk wel in haar stijl. In samenwerking met fotograaf Terry Richardson heeft ze een paar prachtige foto’s gemaakt. Maar zoals we al zeiden, ze heeft zich dit keer letterlijk en figuurlijk blootgegeven. Op de cover van het magazine staat ze topless op de foto. Wel moeten we benadrukken dat het geen Miley Cyrus activiteiten zijn. Ze draagt een glitter jasje van Saint Laurent en Carolina Herra en de beelden zijn echt gé-weldig. Go Gaga, Go Gaga!

Ben jij benieuwd naar de foto’s en het interview. Ga dan naar de Website van Harpers Bazaar Magazine. Wil je alvast een sneak peak bekijk dan de foto’s hieronder.

 

 

 

 

 

 

No more articles