Shoot: Game of Thrones cast voor Vanity Fair

Wij kunnen op de redactie van Fashion Insider niet wachten tot we de eerste aflevering van het bekende tv-programma Game of Thrones op 7 april kunnen bekijken. Om ons extra enthousiast te maken staat een deel van de cast op de cover van het april nummer van de Amerikaanse Vanity Fair.

Op de cover zitten vijf van de meest populaire personages op samen op een rots. Jon Snow lijkt eindelijk weer uit de kou te zijn en Kaleesi heeft de hitte verlaten voor deze sombere omgeving. Ook de familie Lannister is erbij. Jaime mist uiteraard nog zijn rechter hand en blijft dicht bij zijn zus/lover Cersei terwijl Tyrion aan de zijkant zit met zijn battle scar.

Op de foto die binnen in het blad te zien is kijken Kaleesi en haar rechterhand, Jonah Mormont, verwachtingsvol de verte in terwijl haar draken over hun hoofd vliegen.

In de behind the scenes video van de shoot is te zien hoe Annie Leibovitz ook alle andere belangrijke personages op de foto zet. Bekijk deze video onderaan dit bericht.

Benieuwd naar de rest van de foto’s en het interview met de makers van de serie? Bemachtig dan een zelf een exemplaar van het blad.

 

)

No more articles