Shay Mitchell voor Elle & Vogue

Shay Mitchell kennen veel van ons waarschijnlijk uit de TV-serie Pretty Little Liars als Emily Fields. Voordat Shay haar rol in Pretty Little Liars kreeg was ze model en werkte ze in steden als Hong Kong, Bangkok en Barcelona. Haar interesse in fashion, beauty en lifestyle komt ook terug in haar lifestyle blog Amore & Vita. Ze runt de blog samen met haar vriendin Michaele Blaney. De twee schrijven artikelen die vooral scholieren en studenten aanspreken.

Ondanks de drukte door Shay’s rol in Pretty Little Liars, heeft ze tijd gevonden om in twee van de werelds grootste modebladen model te staan. De Canadese actrice staat namelijk in de september issues van Vogue en Elle! Op haar Instagram deelde Shay foto’s van deze shoot met haar 4,5 miljoen volgers. De twee shoots zijn totaal verschillend. In de shoot van Vogue India draagt Shay meerdere felgekleurde kledingstukken over elkaar terwijl ze voor een schap met pindakaas staat. De shoot voor Elle is bijna het tegenovergestelde. Elle USA schoot Shay’s Best Beautifull Moments. De style van deze shoot is erg klassiek met haar zwarte jurk met witte blazer en haar opgestoken haar.

Bekijk hieronder de twee foto’s die Shay Mitchell op haar Instagram deelde. Welke shoot vind jij er het mooist uit zien?

 

No more articles