Shakira voor Revista Donna

De Colombiaanse zangeres Shakira heeft onlangs haar nieuwste parfum, Rock, uitgebracht en dit wordt gevierd door de cover van de Braziliaanse Revista Donna.

Het komende nummer staat Shaki op de cover van het Braziliaanse tijdschrift. In het tijdschrift heeft ze interview gegeven waar ze het waarschijnlijk heeft over het geurtje, maar ook over haar nummers, haar vriend, Spaanse voetballer Gerard Piqué en zoontje Milan. Ook in ze in verwachting van hun tweede kindje. Het is nog niet bekend of het een jongen of een meisje wordt. Ze geniet intens van haar tweede zwangerschap. Ondertussen gaat ze gewoon verder met haar werk: shoots, albums opnemen, zingen, concerten en moeder en voetbalvrouw zijn.

De cover van het tijdschrift is versiert met deze 37-jarige schone. Ze straalt een en al positiviteit en elegantie uit. Over de look van Shakira is niet veel zeggen. Ze heeft haar make-up zoals altijd: neutraal met een vleugje roze hier en daar. Haar bold wenkbrauwen zijn ruw geborsteld en haar haar is licht gekruld wat de look afmaakt als de wind erin blaast. Zorg voor een egale huid, wat bruintinten met goud op de ogen, een roze blush en een roze gloss.

Er zin tot nu toe nog geen verdere foto’s bekend van de shoot.

No more articles