Shailene Woodley staat op de cover van GQ Men of the Year

Een vrouw op de cover van GQ’s Men of the Year editie, dat is niet helemaal logisch. GQ begreep dat ook en heeft daarom op de cover gezet: ‘Presenting Men of the Year. Starring a few women like Shailene Woodley, our new favorite crush’

Shailene Woodley heeft in Nederland vooral bekendheid gekregen door haar hoofdrol in de film The Fault in Our Stars. Ook in de verfilming van Divergent was het Shailene Woodley die er met de hoofdrol van Beatrice Prior vandoor ging.

Op de cover van GQ’s Men of the Year draag Shailene een jasje van een net pak over een bh heen. De Divergent ster is gefotografeerd door Ben Watts en kijkt met ¬†haar bruine ogen recht in de camera. Maar Shailene Woodley is niet de enige die gefotografeerd is door Ben Watts, vijf mannelijke sterren werden ook gevraagd om te poseren voor een cover. In totaal zijn er dus zes cover, waarvan vijf met mannen en een met Shailene Woodley.

Ook The Fault in Our Stars collega Ansel Elgort is te zien op een van de covers van GQ’s Men of the Year issue. Bekijk hieronder de cover van Shailene Woodley en de cover van Ansel Elgort. de rest van de covers kun je bekijken op de website van GQ.

 

Ben Watts / GQ

No more articles