Selena Gomez’ nieuwe fotoshoot en crush

Selena Gomez is een Amerikaanse actrice, zangeres en modeontwerpster die in Nederland vooral bekend is geworden door haar rol in Waverly Place als Alex Russo. De Justin Bieber fans kennen Selena Gomez vooral door de romance tussen deze twee. Het afgelopen jaar was er veel onduidelijkheid over Justin Bieber en Selena Gomez, het ene moment werden ze intiem gespot, het volgende moment zat Justin Bieber in Parijs te eten met Kendall. Selena lijkt nu definitief een einde te hebben gemaakt aan de knipperlicht relatie want toen haar in de Jimmy Kimmel Live show gevraagd werd op wie ze een crush had, zei ze Billy Crudup, haar co-star in Rudderless!

En wie weet verovert de 22-jarige Selena wel het hart van haar crush Billy Crudup door de sexy fotoshoot waar Aris Jerome onlangs de foto’s van op zijn Tumblr plaatste. In de foto’s is Selena te zien met nat haar, een gestreepte blazer, een badpak met open voorkant en goud met zwarte smokey eyes. Als accessoire draagt de actrice een grote zilveren chunky ketting. Er zijn twee foto’s en in zwart-wit, de andere twee foto’s zijn fullcolour.

Qat vind jij van de beelden van Selena’s nieuwe shoot, en denk je dat ze met deze foto’s het hart van Billy Crudup zal veroveren?

Bron: Aris Jerome

 

No more articles