Scotts eerste reactie op de zwangerschap van Kourtney

Dat de Kardashians wel van een beetje drama en sensatie houden weten we al. Daarom zouden we eigenlijk ook niet verbaasd moeten zijn om het feit dat het aankondigen van een zwangerschap ook niet vlekkeloos verloopt. In een nieuwe aflevering van Keeping up with the Kardashians is te zien wat Scotts eerste reactie is als Kourtney hem vertelt dat ze zwanger is van een derde kind.

Kourtney vertelt het aan Scott terwijl ze in een inloopkast op de grond zit, en Scott is alles behalve blij met deze aankondiging. Hij is er van overtuigd dat hij ondanks een relatie van zeven jaar en twee andere kinderen de verantwoordelijkheid van een derde kind niet aankan. “You just keep suckering me into these kids” zegt hij, waardoor de hele scene nog ongemakkelijker wordt. Verder beschuldigt hij Kourtney ervan dat alles bij haar altijd zo stiekem moet. Al met al niet de reactie die Kourtney verwacht had.

Nadat Scott terug was uit Mexico, waar hij na de ruzie heen was gevlucht, heeft hij zijn excuses aangeboden aan Kourtney. Wanneer het kind de reactie zelf te zien krijgt heeft Scott waarschijnlijk nog iemand om sorry tegen te zeggen.

Kijk de scene hieronder als je benieuwd bent geworden enĀ  Scotts eigenaardige reactie graag met eigen ogen wil zien.

No more articles