Schoenen 2017 winter

De herfst is al lang begonnen en het is al weer bijna winter. Maar voor iedereen die het nog niet helemaal weet zijn hier nog een paar belangrijke trends voor deze schoenen 2016 winter.

De schoenentrends voor dit seizoen waren veel op de catwalk te zien in de grote mode steden. Het eerste vreemde wat daar geshowd werd, waren pumps met sokken er in. We schreven al eerder dat dit nog al vreemd was en dat dit meestal erg raar staat. Misschien is dit dus niet een erg goeie trend. Snel door naar de volgende trend dan maar.

Schoenen 2016 winter diewilikhebben.nl

Deze winter worden er veel stoere blokhakken gedragen in verschillende vormen. Dit is een fijne trend voor de mensen die niet zo vaak op hakken lopen. Het loopt makkelijk en comfortabeler dan smalle hakken. Er zijn ook dunne blokhakken die er iets eleganter uit zien maar al snel minder lekker lopen. De smalle blokhak kun je in de winkels terug vinden in verschillende hoogtes, vormen en kleuren.

Schoenen 2016 winter uwantisell.nl

Een laars met een blokhak moet je dus zeker hebben dit najaar. Je ziet de laarzen in allemaal verschillende modellen, hoog, laag, dikke hakken, smalle hakken, brede banden, studs en ga zo maar door. Je hebt dus erg veel keus, dus is er voor iedereen wel iets passends te vinden. Niet alleen de blokhakken zijn populair dit najaar, maar ook de plateaus. Dit gaan jullie ook weer terug zien in de lente in de vorm van sandalen.

Schoenen 2016 winter thisisjanewayne.com

De materialen die voor al deze mooie schoenen veel gebruikt worden zijn leer, (nep) huid van bijvoorbeeld reptielen, satijn en su├Ęde. Je kunt dus gaan voor stoer, elegant of opvallend. Geen enkele laars of schoen lijkt op een andere. Je kunt dit najaar dus erg origineel zijn, vooral al het om je schoenen gaat.

Naast alle felle kleuren die zoals jullie waarschijnlijk al weten veel gebruikt worden, zijn er ook veel ontwerpers die gebruik maken van grijs tinten. Niet alles hoeft dus gekleurd te zijn. De grijs tinten komen vooral terug in lange jassen en mantels. Het gaat vooral om de afkledende jassen die een stoere maar toch elegante uitstraling geven.

No more articles