Schattig zwart tasje

Katten zijn al jaren een ware internet sensatie, en ook in de mode zijn katten al een tijdje te vinden op allemaal verschillende kledingstukken. Er bestaan truien, sokken, shirts en mutsen met katten erop. Wij kwamen op de website van Asos een super schattig tasje tegen die we wel met jullie moesten delen.

Het tasje heet Sleeping Cat Cross Body Bag en is van Asos’ eigen merk, Asos Collection. Het is een klein tasje van 12,5 x 18 x 6,5 cm en door het formaat dus ideaal foor een avondje stappen of een andere gelegenheid waarbij je weinig spullen mee hoeft. De tas wordt natuurlijk niks voor niks ‘Sleeping Cat Bag’ genoemd. Het tasje heeft de vorm van een kattenhoofdje, inclusief de oortjes en dichte katten ogen met wimpers. Dit katten tasje heeft een ritssluiting en een lang hengsel waarmee je de tas over je schouder of diagonaal over je lichaam kan dragen.

Het mooiste is om deze tas met gouden sieraden te combineren omdat de rits die in de tas zit ook goud is. Wanneer je sieraden matchen met de gouden kleur van de rits is dit een mooi detail in je outfit. Verder is de zwarte kleur van de tas makkelijk te combineren, dus zal het tasje bij bijna elke outfit in je kast passen. Deze kittige tas is een musthave voor iedereen die van katten houdt!

Je koopt het tasje voor €25,59 op de website van Asos.

No more articles