Samenwerking: Versace en Haas Brothers

Versace is niet vies van de nodige samenwerkingen met zangeressen en ontwerpers. Rapper M.I.A. heeft al samen met het modemerk een collectie ontwikkeld voor de creatieve jongerenlijn Versus van Versace. Nu zijn de Simon en Nikolai Haas, beter bekent als de Haas Brothers, aan de beurt.

De Haas Brothers zijn meubelontwerpers uit Los Angeles en hebben een limited edition collectie van kleding, meubels en accessoires ontworpen. Het duo lieten zich door verschillende materialen en aspecten inspireren:  “leer, goud, jeugdigheid, de Italiaanse geschiedenis, Californische vrijheid, luxe, seks, de voorkeur voor het vreemde en Donatella zelf.”

Donatella Versace over de samenwerking: “Ik vind het fantastisch hoe ze het DNA vanVersace als startpunt nemen en het naar een nieuwe hoogte brengt.” De prijzen van de collectie zijn erg gevarieerd, het goedkoopste item is een stropdasclip voor 109 euro en het duurste een porseleinen luipaard voor maar liefs 2155 euro.

De collectie ligt vanaf vandaag in de Versace winkels in New York,Parijs, Shangai en Beijing en binnenkort ook online te koop.

No more articles