Samenwerking: Toni & Guy en Lulu Kennedy

Toni & Guy zijn voor een vier-delige limited edition lijn gaan samenwerken met Lulu Kennedy. Lulu is een multitasker in de mode industrie. Ze is de oprichtster van Fashion East, dit is een non-profit organisatie die opkomende ontwerpers helpt door te breken, redacteur van het internationale LOVE magazine en eigenaar van haar eigen modelabel Lulu & Co. Nu kan ze ook een samenwerking met Toni & Guy bij haar lijstje schrijven.

De eerste ontmoeting tussen Toni & Guy en Lulu was twee seizoenen geleden, toen was Toni & Guy de haar sponsor van Lulu’s label. Deze samenwerking is overigens de eerste keer dat Lulu de beauty kant op gaat.

Four products, four designs. De limited edition bestaat uit vier verschillende producten en ontwerpen. Glamour, geïnspireerd op oldschool Hollywood styles en twinkly gold. Creative, geïnspireerd op een aantal favoriete zangers van Lulu, veel energie en bliksemschichten. Classis, geïnspireerd op de sixties, polkadots in contrast met strepen. En als laatste product, Casual, geïnspireerd op Marilyn Monroe, vakantie, het strand, dit thema ligt Lulu persoonlijk het meest, ze kleedt zich zelf vaak casual.

Twee van de vier producten zijn ook in Nederland te koop, het zijn beide volume producten en kosten €12,99 per stuk.

No more articles