Samenwerking: The Hunger Games en Net-a-Porter

Lionsgate, een Canadees entertainmentbedrijf dat onder andere The Hunger Games op hun naam hebben staan, gaat een samenwerking met Net-a-Porter aan, met als uitkomst een heus collectie geïnspireerd op de nieuwste Hunger Games film.

De twee partijen zullen samen een exclusieve collectie lanceren met onze eigen Tamara Slijkhuis Weijenberg in de hoofdrol. De winnares van HNTM 2011 zal namelijk het gezicht zijn van deze bijzondere kledinglijn.

Capitol Couture by Trish Summerville, zo gaat de collectie heten en is, de naam zegt het al, ontworpen door Trish Summerville, de vrouw die ook de kostuums in de film zelf heeft ontworpen. De collectie zal bestaan uit zestien ready-to-wear items met onder andere edgy dresses en een flink dosis sieraden.

Beide partijen zijn erg blij met deze samenwerking, wij hebben natuurlijk vooral oog voor Tamara en vinden dat ze fierce en powerful overkomt op de eerste foto’s.

Bekijk de campagnebeelden van Lionsgate x Net-a-Porter met Tamara hieronder. Vanaf vrijdag 22 november is de collectie verkrijgbaar bij de Net-a-Porter webshop.

 

No more articles