Samenwerking: The Blonde Salad en Steve Madden

The Blonde Salad is een van de populairste bloggers van dit moment. Ze staat in de top 10 van meest invloedrijkste bloggers. De van oorsprong Italiaanse Chiara Ferragni is een fulltime rechten student en ontwerpster. Ze heeft een ongelofelijke passie voor mode en vooral voor alles wat met schoenen te maken heeft.

Chiara geeft met haar blog een kijkje in haar leven. Je ziet van alles, van intieme uitjes tot verjaardagen maar vooral veel mode. Haar obsessie voor schoenen heeft ditmaal geleidt tot een samenwerking met de enige echte Steve Madden. Wie droomt hier nou niet van om met deze shoe guru samen te werken? De collectie bestaat uit negen verschillende modellen en zeventien paar schoenen. De schoenencollectie bestaat uit slippers, platte laarsjes, maar ook enkellaarsjes en sandalen.

De inspiratie voor de schoenen heeft ze opgedaan in New york, omdat deze stad volgens haar een vibe heeft die geen andere stad heeft. Deze stad is ook de locatie voor de campagne en voor het feestje voor de geweldige samenwerking tussen de twee. De collectie zal beschikbaar zijn vanaf morgen 5 Februari. De schoenen zullen te zien zijn in een geselecteerd aantal winkels, maar is overal online te bestellen op stevemadden.com. I am ready, are you ready!

 

 

 

 

 

 

 

No more articles