Samenwerking: Steve Madden en de gezusters Jenner

Steve Madden gaat de ene na de andere samenwerking aan. Pas hoorde we al dat hij ging samenwerken met de bekende blogger the Blonde Salad en nu zijn het niemand minder dan Kylie en Kendall Jenner. De zusjes zijn sowieso altijd fashion forward en veel tienermeiden doen hun maar al te graag na. Populair zijn de Jenners zeker en daar ziet Steve Madden wel een kans in.

De meiden gaan samenwerken aan het merk Madden girl van Steve Madden. Madden Girl is het voordelige zusje van het originele merk Steve Madden. De zusjes zullen een handtassen en schoenen collectie gaan ontwerpen voor het merk. Met ontwerpen zijn de zusjes niet onbekend. Zo hebben zij een eigen sieraden en kledinglijn.

Kylie en Kendall zijn wel zusjes, maar ze lijken qua stijl niet op elkaar. Kylie is wat meer gewaagder qua kleding en Kendall houdt het toch liever bij de basic outfits. Steve Madden houdt hier rekening mee en zorgt dat beide persoonlijkheden in de aankomende lijn wordt verwerkt. Wanneer de lijn uitkomt weten we nog niet, maar Steve Madden zal ons via Instagram vast op de hoogte houden. We can’t wait!

 

No more articles