Samenwerking: Asos en Pull & Bear

Na Primark opent ook Pull & Bear, het kledingmerk van het Spaanse Inditex Group een tijdelijke shop op Asos.com. Momenteel zijn via de Britse online retailer 73 kledingstukken van Pull & Bear voor girls te koop en 37 styles voor de guys. Volgens het Britse online modehuis heeft Pull & Bear een look tussen ‘androgyne grunge’ en ‘sporty cool’.

Primark ging in juni bij Asos van start met zo’n twintig kledingstukken. Later werd het assortiment van de Ierse budgetketen op Asos.com uitgebreid naar 140 items. Verder heeft Asos laten weten meer samen te willen werken met andere modeketens. Zo hebben ze naast Primark laatst New Look, Only en Monki ook toegevoegd aan het assortiment. Veel Online shopping dus!

Volgens Inditex Group is de samenwerking met Asos wel van tijdelijke aard. Het plan is namelijk gericht op het uitbreiden van de online verkopen via de webshops van de eigen winkelketens. Met de verkoop op ASOS volgt het Spaanse concern van onder meer Zara en Bershka het voorbeeld van concurrenten Mango en H&M.

 

No more articles