Samenwerking: Pharrell en Adidas Originals

Pharrell Williams zit niet stil. Na een zonnebril lijn voor Moncler, een reeks t-shirts voor Uniqlo en Peace Love World en een langdurige samenwerking met G-Star RAW stapt hij nu ook in het modebootje met Adidas Originals.

De Pharrell x Adidas Originals lijn zal worden gemaakt in samenwerking met Pharrell’s eigen eco-friendly textielbedrijf BIONIC YARN, dat plastic afval uit de oceaan gebruikt om garen en stof te maken.

“Samenwerken met een iconisch merk als Adidas is een geweldige kans voor zowel BIONIC YARN als voor mij.” meldt Pharrell. En het enthousiasme is wederzijds: “Ik heb erg veel zin om met Pharrell te werken. Hij is een icoon in de popwereld en erg inspirerend door zijn brede interesse. Hij past goed bij het multi-faceted karakter van Adidas.” aldus Dirk Schoenberger, Global Creative Director bij Adidas sport style division. Dit meldt Harper’s Bazaar.

Meer is er helaas nog niet bekend over de samenwerking. Maar wij verwachten t-shirts met print, gave sneakers en wellicht een more wearable variant op de inmiddels beroemde Vivienne Westwood hoed.

De eerste items zullen in de zomer van 2014 verschijnen.

No more articles