Samenwerking: Michael Kors en Gwyneth Paltrow

Het zijn goede vrienden van elkaar, Michael Kors en Gwyneth Paltrow. Altijd hadden ze al fantasieën om ooit zakelijk samen te gaan werken, nu wordt dit werkelijkheid. De twee hebben besloten op samen een kerst collectie te ontwikkelen.

De kerst collectie zal te koop zijn via Gwyneth’s website, genaamd Goop. De collectie zal bestaan uit limited edition items, die Michael en Gwyneth samen hebben ontwikkeld, en accessoires van Michael Kors zelf die Gwyneth bestempelde als haar Kors favourites.

“We hebben altijd al gezegd; zou het niet geweldig zijn om eens een keer iets samen te doen – op wat voor manier dan ook”, vertelt Micheal Kors. “We begonnen te praten over het feit dat wanneer je iets koopt, je vaak niet van tevoren weet dat het je lievelingskledingstuk wordt. Als ontwerpers dan stoppen met dat stuk te maken, ben je daar echt niet blij mee, of zoals Gwyneth zei: It could drive you crazy”. Dit werd de drijfveer voor hun collectie.

Het goedkoopste item zal 90 euro gaan kosten, het duurste rond de 1800, erg uiteenlopend dus. Wij zijn benieuwd of de collectie net zo sterk wordt als hun vriendschap.

No more articles