Samenwerking: Katie Eary en River Island

Tijd voor weer een nieuwe samenwerking tussen River Island en een designer! Iets meer dan een maand geleden kwam de collectie van Rihanna voor River Island uit en nu is de Britse designer Katie Eary aan de beurt om een 18-delige collectie voor het label te gaan ontwerpen.

Katie Eary is een Britse designer, afgestudeerd aan het Royal College of Art, runt haar eigen label en heeft al een samenwerking met Kanye West op haar naam staan, een natuurtalent dus.

Voor de samenwerking met River Island laat Katie zich inspireren door een sterke vrouw die aan het reizen is door Las Vegas. “River Island heeft als doelgroep stoere meiden, die ook perfect bij mijn ontwerpen passen. Al die independent, sexy, powerful woman die zich in River Island kleden maakten mij en het merk een perfect match.”

Er zijn nog geen ontwerpen van de collectie bekend maar we kunnen veel opvallende kleuren, doorzichtige stoffen en statement accessoires verwachten. De prijzen liggen tussen de 18 en 145 euro en zal 17 februari in de winkels liggen.

No more articles