Samenwerking: H&M en Alexander Wang

Alexander Wang is de nieuwe guest designer van H&M. Dit maakte de winkelketen gisteravond bekend tijdens een feest van Coachella Music Festival in Palm Springs. Oh my Wang!

“Ik voel me vereerd om deel uit te maken van de H&M designer samenwerkingen. Werken met het H&M team is een spannend en leuk proces. Ze zijn bereid om hun grenzen te verleggen. De samenwerking is een geweldige manier om een breder publiek kennis te laten maken met het Alexander Wang merk en lifestyle.” aldus de nieuwe guest designer.

De collectie zal bestaan uit kleding en accessoire voor zowel mannen als vrouwen.

Isabel Marant geeft het modestokje over aan Wang. De Parisian chic collectie van Isabel Marant bevatte 119 items met een gemiddelde prijs van €156,98 per stuk. Desalniettemin is deze collectie de meest besproken H&M collectie ooit.

Kan je niet wachten? Stay tuned via het nieuwe Instagram account van Alexander Wang of de officiële Twitterpagina van H&M.

Save the date: de H&M x Alexander Wang collectie zal 6 november 2014 verschijnen. De H&M x Alexander Wang collectie zal in 250 winkels wereldwijd verkocht worden.

No more articles