Samenwerking: Gwen Stefani en OPI

Gwen Stefani vond het tijd om haar focus eens ergens anders op te leggen. De zangeres staat nu vooral bekend om haar extreem blonde lokken en sprekende red lips. Haar samenwerking met OPI zal er voor zorgen dat haar nagels op en top in de spotlights komen te staan.

De nieuwe lijn zal opvallende kleuren gaan produceren met Gwen als inspiratie. Chaos to Couture, dit willen Gwen en OPI met de nagellak gaan nastreven. Hiermee willen ze de focus leggen op de belangrijke rol van muziek in de fashionindustry. Gwen Stefani is daarom een perfecte keuze voor de nagellak lijn.

Over & Over Gwen, de naam van de rode nagellak, is een ode aan Gwen haar rode lippen. Deze nagellak is in een box verkrijgbaar met zwarte Swarovski kristallen, zilveren en gouden studs en nagellijm. Dus letterlijk op en top Gwen!

Mede-eigenaar van OPI Suzi Weiss-Fischmann verteld over de samenwerking met Gwen: “Gwen gebruikt haar beauty als accessoire, OPI wilde een collectie maken die net zo dramatisch, divers en glamorous is als de zangeres.”

De Gwen Stefani x OPI collectie zal vanaf januari verkrijgbaar zijn.

No more articles