Samenwerking: G-Star RAW en Afrojack

G-star RAW gaat samenwerken met DJ Afrojack. G-star is het favoriete merk van de DJ en ontwerpt daarom voor het merk een limited edition collectie. Het idee van een samenwerking ontstond allemaal door een bijzondere leren broek.

Voor een optreden van Afrojack maakte G-Star een speciale op maat gemaakte leren A-Crotch. De A-Crotch is één van de iconische 3D-jeansontwerpen van G-Star. In de collectie die ontworpen is door Afrojack komt er een kenmerkend detail steeds weer terug. Dat is de opvallende letter ‘A’, deze staat natuurlijk voor Afrojack maar verwijst ook naar de A-Crotch.

Omdat de A-Crotch de favoriete jeans van de DJ is komt deze natuurlijk ook terug in zijn eigen ontworpen collectie. Er komen twee varianten op de A-Crotch, een diepzwarte denim met een robuuste uitstraling, en de ander wordt een variant op de exclusieve leren A-Crotch. Verder bestaat de collectie uit twee lange t-shirt, een hoodie en een cap.

Op 7 november zal de collectie officieel gelanceerd worden door Afrojack zelf in de G-Star Store op de PC Hooftstraat. Vanaf 10 november is de capsulecollectie ook online te koop.

No more articles