Samenwerking: De nieuwe spring/summer collectie van Monki X Ida Sjöstedt

We hebben het concept al eerder gezien bij de grote modeketen H&M, een samenwerking tussen een modeketen en een guestdesigner. Voor aankomende zomer is ook modeketen Monki een samenwerking aangegaan met een guestdesigner. Monki presenteert haar spring/summer collection 2014 samen met de Zweedse fashiondesigner Ida Sjöstedt.

Ida Sjöstedt staat bekend om haar schitterende couture jurken en laat haar talenten ook in de collectie samen met Monki zien. Voor deze collectie zijn er verschillende items ontworpen zoals jurkjes, tops en shorts. De collectie heeft een romantic look and feel en straalt een dromerig gevoel uit. Dit statement wordt duidelijk gemaakt door de los vallende ontwerpen, luchtige stoffen, zachte kleuren en een continu terugkerende print. Naast de zachte kleuren heeft ze ook gekozen voor een opvallende kleur blauw in haar collectie.  De Zweedse designer omschrijft haar collectie als: ‘hat magical combination of maxed-out romance, a luxurious feel and youthful cheekiness’.

De collectie is vanaf 23 april te koop bij Monki. Kan jij niet wachten en wil je nu al een sneak peak van de spring/summer collectie 2014 Monki X Ida Sjöstedt? Bekijk dan de foto’s hieronder.

No more articles