Salvatore Ferragamo nieuwe sieraden collectie

Salvatore Ferragamo brengt een nieuwe sieraden collectie uit! De nieuwe Flowers collectiion by Salavtore Ferragamo Jewels is een heel speciaal en vooral een bloemige feestje.

Het merk brengt een nieuwe vlaag aan frisse wind en kleur aan de grijzige winterdagen met deze collectie. De nieuwe lijn is toegewijd aan anemone. Dit is een iconische bloem die veel wordt gezien in items van diverse Florentijnse modehuizen. Deze bloem is nu dus ook verwerkt in de collectie van Ferragamo. Er zijn drie kleuren gekozen voor de bloemen die het Florentijnse merk symboliseren: diep roze, oranje en citroen groen. De kleuren zijn allemaal bewerkt met 18 karaat goud. Het zijn kleine beelden die gefascineerd zijn met de intensiteit van de kleuren en exclufieve bewerkingen in het vakmanschap. Door de simpele ontwerpen van de kettingen, oorringen en ringen worden de kleuren benadrukt.

De spirit van de bloemen zijn tot de dag van vandaag altijd gewenst en sterk geweest. Dat is sterk terug te vinden in de collectie van Salvatore Ferragamo Jewels. Elle US heeft samen met het merk een wedstrijd opgezet. Het is de bedoeling dat je een foto post met boeketten, floral fashion looks o f herinneringen van de afgelopen zomer wat ook bloemen bevat. Zorg ervoor dat je je foto’s taged met #elleforferragamo om het feest te bijwonen en de botanische ideeën van anderen te bewonderen. Ze organiseren namelijk een virtual party tijdens de launching van de collectie.

No more articles