Salma Hayek voor ELLE Mexico

Salma Hayek (Salma Hayek Jimenez), de 48 jarige Mexicaanse en Amerikaanse actrice van Libanese afkomst, is sinds 2 september te zien op de cover van ELLE Mexico. Salma Hayek is bekend door haar gastrol in Ugly Betty en in 2010 door de film Grown Ups.

De 48 jarige actrice en moeder ziet er nog prima uit voor haar leeftijd en dat bewijst ze in haar nieuwe fotoshoot die ze heeft gedaan voor ELLE Mexico. Het is toevallig in september ook ELLE Mexico’s 20 jarige bestaan. √Čn het was op 2 september ook nog een Salma’s verjaardag. De fotograaf Diego Uchitel is het gelukt Salma vast te leggen tijdens haar mooiste momenten. Ze is te zien in een fel gekleurde bontjas, maar schittert ook in zwarte outfits. Deze outfits zijn uitgekozen door de stylist Ise White.

ELLE Mexico heeft voor Salma meer beroemdheden op de cover gehad. Selena Gomez poseerde als een 19 jarig meisje drie jaar geleden voor ELLE Mexico. Ook Valentina Zeliaeva, Kelsey Van Mook, Karolina Kurkova en Olivia Palermo stonden op de cover.

Deze uitgave van ELLE Mexico ligt sinds 2 september al in de winkels. Jammer is deze alleen te verkrijgen in Mexico. Gelukkig hebben wij voor jullie de meest mooie shots uitgehaald en hieronder geplaatst.

 

No more articles