rvs sieraden

Ik was al een hele tijd op zoek naar een sieraad die zowel ik en mijn man konden dragen. Dit moesten sieraden zijn die bij elkaar pasten, net als mijn man en ik. Helaas hadden we geen groot budget en moesten we op zoek naar iets dat niet te duur was. Ik had steeds gezocht op internet, maar al wekenlang had ik niets kunnen vinden. Het was hoog tijd om eens de stad in te gaan en om hier eens te zoeken. Ik vroeg hulp aan een vriendelijke juwelier. Hij kon mij het beste advies geven over sieraden die goede kwaliteit hebben, maar niet te duur zijn. Hij begon over rvs sieraden. De prijs hiervan viel reuze mee en hij had zelfs een aantal voorbeelden. Ik vertelde hem dat ik op zoek was naar iets voor mijn man en mij. Hij zei dat hij achter ging kijken of hij toevallig iets had, en kwam gelukkig terug met een doosje. Ik was meteen verkocht toen hij de doos opende. Deze rvs armbanden pasten perfect binnen ons budget, en we konden er zelfs iets in laten graveren. Ik besloot meteen om de armbanden te kopen, en heb mijn man hiermee verrast.
Een paar maanden geleden was ik op bezoek bij een oud tante. Een dame op leeftijd maar wel een vrouw die altijd hele prachtige sieraden aan had. Ze had mij gevraagd of ik een keer langs wilde komen omdat ze mij wat wilde vragen. Ik was nog maar net binnen en ze begon er gelijk over. Haar vraag ging over sieraden opbergen. Ze hadden bij een paar buurvrouwen ingebroken en nu wilde ze haar kostbare sieraden zorgvuldig en veilig opbergen maar ze wist niet waar.

Rvs sieraden

Ik wist dat mijn oud tante in het bezit was van een kleine kluis. Een goede plaats om sieraden te kunnen opbergen. Toen ze me om raad vroeg zei ik tegen haar sieraden opbergen doe je veilig in de kluis. Ze klapte toen in haar handen en zei toen dat is een hele goede plaats daar liggen mijn kostbare klassiek sieraden veilig. Ik vroeg toen of ik haar moest helpen bij het opbergen van haar kostbare sieraden. Ze knikte toen dat het goed was en samen zorgde we ervoor dat de sieraden een veilige plaats kregen.

 

Een half jaar geleden besloot ik samen met een collega een weekendje weg te gaan. We hadden een leuk hotel gevonden in Zeeland. Het beloofde dat weekend ook nog mooi weer te worden dus we hadden er allebei veel zin in. Toen we bij het hotel kwamen gingen we op zoek naar de receptie. We werden al snel heel vriendelijk geholpen door een vrouw met een echt Zeeuwse tongval. Ze droeg erg mooie zilveren rvs sieraden en toen ze ons de sleutel van de hotelkamer overhandigde begon ik over haar Zeeuwse sieraden

Ze vertelde me toen dat deze klassiek zilveren Zeeuwse sieraden van haar oma waren geweest die ze altijd met heel veel plezier gedragen had. Ze vertelde toen dat ze deze Zeeuwse sieraden ook heel erg mooi vond en dat er heel veel hotelgasten alles over wilde weten. Ze vond dit heel leuk en vertelde daarom met alle plezier over haar Zeeuwse sieraden. Ik bedankte haar voor het gesprek en keek nog een keer naar haar Zeeuwse sieraden. We zochten daarna naar onze hotelkamer om van een heerlijk weekendje weg te kunnen gaan genieten.

 

Drie maanden geleden was ik uitgenodigd voor een vijftigjarige bruiloft. Het waren mensen aar ik vroeger in de buurt gewoond had en het contact was nog steeds goed. Ik liep de feestlocatie binnen toen ik nog meer bekenden tegen kwam. Ik was namelijk zeer verbaasd om mijn oude schooljuffrouw op het feest tegen te komen. Toen ze mij een hand wilde geven zag ik dat ze hele mooie Monet sieraden droeg. De hanger van de ketting was bijzonder mooi het was een klein schilderijtje

Nadat we kort hadden bijgepraat besloot ik het nog even over haar mooie Monet sieraden te hebben. Ze vertelde toen dat ze deze Monet sieraden zelf ook heel prachtig vond. De sieraden hadden een mooie klassiekervs sieraden en de hanger van de ketting maakte het geheel nog mooier. Ze vertelde toen dat ze deze Monet sieraden nog maar een paar maanden in haar bezit had maar dat ze beslist geen spijt had van de aankoop. Ik zei toen dat ze inderdaad bijzonder mooi waren en nam de hanger nog even in mijn handen om deze nog wat beter te kunnen bekijken.

No more articles