Roze sleehakken

Roze is dé kleur van dit moment. Wanneer jij dus nog nieuwe kleding of nieuwe schoenen wilt gaan kopen zou ik je willen aanraden te gaan voor deze sprankelende kleur. Roze is namelijk niet zomaar een kleur. Het is een van de populairste kleuren. De kleur straalt een hoop elegantie en vrouwelijkheid uit. Ook is de kleur lekker zomers waardoor je niet bang hoeft te zijn er in dit seizoen gek bij te lopen.

Ga dit seizoen voor een paar hoge hakken! Door het dragen van hakken geef jij je figuur namelijk een echte boost. Wanneer jij hele hoge pumps draagt lijken jou benen een stuk langer en ook nog eens een stuk slanker. En laat dat nou net een schoonheids ideaal zijn, dus welke vrouw wil dat nou niet?

Niet zo’n ster in het op hoge hakken lopen? Ga dan voor een paar sleehakken. Het voordeel hieraan is dat ze erg comfortabel zitten en dat je er zo op weg loopt. Handig wanneer jij normaal gesproken nogal wat moeite hebt met het op hoge hakken lopen. Er is vrijwel niets zo vervelend als terugkomen na een nachtje stappen met blaren en kapotte voeten. Dat kan je makkelijk voorkomen door niet voor hoge naaldhakken te gaan maar voor sleehakken. Daarnaast staan sleehakken ook nog eens erg zomers. En laat het nou net zomers zijn! Wanneer je voor dichte sleehakken gaat kan je ze ook in de winter dragen. Open sleehakken zijn dan wel vaak iets te koud voor je voeten. Met open sleehakken in de winter loop jij er dan ook een beetje voor joker bij. Maar voor de zomer bieden ze jou een echte uitkomst!

Ga voor een lekker felle kleur roze. Zo weet je zeker dat jou nieuwe sleehakken niet ongezien zullen blijven en een hoop blikken zullen trekken. Wat wil je nog meer? Leuk is bijvoorbeeld de neon kleur roze! Erg opvallend en super trendy.

weheartit.com

No more articles