Roze schoenen met hakken

Hakken kan een vrouw niet genoeg in haar kast hebben liggen. Ze komen altijd wel eens van pas. Wanneer jij bijvoorbeeld naar een feestje gaat of een bijzondere gelegenheid hebt zijn hakken een echte must have. Ze maken je benen een stuk langer en dunner waardoor je kleding beter uit komt. Daarnaast staan hakken erg vrouwelijk, je ziet immers geen mannen op hoge hakken rond lopen. Ook staan hoge hakken erg elegant en sexy. Ze worden dan ook niet voor niets zo vaak gedragen met uitgaan.

Met een paar hoge hakken aan je voeten weet je namelijk zeker dat je een hoop aandacht zal krijgen en er een hoop blikken jou kant op zullen gaan. Al helemaal wanneer je voor een mooi kleurtje gaat. De kleurtjes zijn namelijk weer helemaal terug van weggeweest. Ze mogen eindelijk weer volop gedragen worden, iets waar jij natuurlijk gebruik van moet gaan maken! Stop al die saaie zwarte en witte kleding en bruine schoenen dus maar ver achter in de kast en ga voor iets nieuws. Ga voor kleur! Zowel voor je schoenen als voor je kleding is kleur een echte pré. En, hoe feller hoe beter!

Weet jij niet zo goed voor welke kleur je moet gaan? Dan zou ik jou willen aanraden te gaan voor de kleur roze. Het is je vast al wel opgevallen dat deze kleur de laatste tijd weer veel meer in de winkels ligt. Dat is niet zomaar. De kleur is namelijk erg in populariteit aan het stijgen. Met roze hoge hakken zit jij dit seizoen dus ook helemaal goed. Daarnaast is roze ook nog eens een echte vrouwelijke kleur en sluit het dus mooi aan bij jou pumps.

Ga voor pumps met een lekkere hoge hak. Hoe hoger hoe beter! Want hoe hoger, hoe meer jou hakken opvallen. Wanneer jij van jezelf al erg lang bent kan je beter niet gaan voor extreem hoge hakken. Dan kan het er al snel raar gaan uit zien. Ga dan voor een lager paar.

weheartit.com

No more articles