Roze hakken schoenen

Roze is niet voor niets één van de meest populaire kleuren van dit moment. De kleur straalt een hoop elegantie en vrouwelijkheid uit. Ook is de kleur een echte zomerkleur. Ideaal voor dit seizoen dus!

Ga deze zomer voor een paar hoge hakken in de kleur roze. Door het dragen van hoge hakken lijken jou benen langer en dunner. Dat worden ze er natuurlijk niet van, maar zo lijkt het wel. Een ideale vorm van gezichtsbedrog! Want geef toe, welke vrouw zou haar benen nou niet een stukje langer en dunner willen zien? Wel zou ik het dragen van hoge hakken je willen afraden wanneer jij van jezelf erg dun en lang bent. Dan kunnen hoge pumps er nogal raar uit gaan zien. En dat wil jij er natuurlijk niet mee bereiken.

Ga voor lekker hoog! Hoe hoger de hakken zijn, hoe meer indruk jij ermee maakt. Wel zijn ze dan vaak een stuk lastiger om op te lopen. Probeer je hakken dan ook altijd van te voren in de winkel even uit. Koop ze nooit zonder te passen. De kans dat jij dan vervolgens thuis komt met een miskoop is erg groot. Want hakken waar je geen meter op vooruit komt heb jij natuurlijk helemaal niets aan. Wel belangrijk dus!

Vraag ook altijd de winkelier even hoe je de schoenen moet behandelen. Vaak moet je op bepaalde schoenen bepaalde sprays spuiten zodat de schoenen langer mooi blijven. Houd je hier altijd aan! Wanneer jij zelf je eigen inspiratie gaat gebruiken en een willekeurige spray gebruikt loop je het risico je schoenen totaal te bederven. Dat zou zonde zijn wanneer je er veel geld aan hebt uitgegeven.

Draag je roze pumps in combinatie met kleding in neutrale kleuren. Zo trek je de aandacht niet weg van jou nieuwe mooi hoge hakken. Ga bijvoorbeeld voor een schattig wit of beige jurkje. En vergeet niet te lachen, want lachen doet erg veel voor je uitstraling!

weheartit.com

No more articles