Romeo Beckham treedt in voetstappen ouders

Met  David en Victoria Beckham als ouders ben je bijna verzekerd van een goed uiterlijk. Topvoetballer David Beckham poseerde voor onder andere Adidas, Elle, Vogue en natuurlijk in verschillende campagnes van H&M. Ook de moeder van Romeo, Victoria Beckham, is niet onbekend met het modellenwerk. Zij was model voor namen als Roberto Cavalli, Armani en Marc Jacobs. Burberry was er snel bij en wist zoon Romeo binnen te slepen voor een lente- en zomercampagne twee jaar geleden.

De samenwerkijng tussen Burberry en Romeo Beckham verliep goed want de 12 jarige zoon van Victoria en David is opnieuw te zien in een campagne van het merk. “Het is een plezier om met Romeo te werken vanwege zijn aanstekelijke energie” vertelt Christopher Bailey, de directeur van Burberry.
De nieuwe campagne waar Romeo Beckham in te zien is, is de kerstcampagne. Burberry deelde afgelopen zondag al een sneakpeak van de nieuwe campagne waarin Romeo Beckham te zien is in de signature trenchcoat en de beroemde geuite sjaal. Volgens bronnen is de campagne opgenomen in Londen en zal er veel gedanst worden.

De Burberry kerstcampagne met Romeo Beckham zal vanaf november te zien zijn. Bekijk hieronder alvast de preview die Burberry op Instagram deelde. Wat vind jij van het modellenwerk van de jonge Beckham?

No more articles