Rode suede pumps

Suede is een erg mooi en veelgebruikt materiaal, zo ook onder de pumps. Het materiaal oogt vrouwelijk en elegant. Ook is suede over het algemeen van goede kwaliteit en blijft het lang goed. Al moet je het materiaal dan wel juist en goed behandelen.

Wanneer jij over het materiaal van je nieuwe pumps uit bent, moet je nog gaan nadenken over een kleur. Doe dit altijd voorafgaand aan het winkelen en niet tijdens. Dat kan je namelijk een hoop frustraties schelen. Niets is zo irritant als wanneer jij in een winkel staat en hebt besloten welke pumps je wilt hebben maar je niet kan kiezen tussen de kleuren. Bepaal dit dan ook altijd van te voren. Weet jij niet zo goed voor welke kleur je moet gaan? Dan zou ik je willen aanraden te gaan voor de kleur rood! Rood is een kleur die erg populair is en dat is niet voor niks.

De kleur rood roept een heleboel op. Van opwinding tot vuur. Rood is dé kleur als het gaat om hoge hakken. Al is dat natuurlijk wel afhankelijk van de gelegenheid en de rest van je kleding. Combineer de kleur rood bijvoorbeeld nooit met een andere kleur rood. De kans dat deze twee kleuren met elkaar gaan vloeken is heel erg groot en dat is erg zonde. Probeer dat altijd te voorkomen door te gaan voor twee totaal verschillende kleuren of door het dragen van één neutrale en één opvallende kleur.

Deze hakken zijn een echte must have. De hak is vrij breed waardoor je voet veel steun heeft en het lopen erg gemakkelijk gaat.

Ook deze hakken vind ik erg mooi. Het enkelbandje zorgt ervoor dat jou voet meer steun heeft aan de hak dan wanneer jij alleen een open pump zou dragen. De hak is vrij smal wat er erg elegant en vrouwelijk uit ziet.

Een echte aanrader. Hoog en sexy!

Leuk om te dragen onder een strak gala jurkje!

weheartit.com

 

 

No more articles