Rode pumps combineren

Rood is een kleur wat erg in populariteit aan het stijgen is. En geheel terecht als je het mij vraagt! De kleur straalt een hoop passie uit en roept het mooiste in ieder mens naar boven. Ook wordt de kleur vaak geassocieerd met opwinding en liefde. Het is dan ook niet voor niets dat de kleur rood vaak gebruikt wordt in de lingerie mode.

Maar ook onder pumps is de kleur rood erg populair! Je ziet de kleur vooral veel op feestjes gedragen worden aangezien de kleur nogal opvalt en het er in het alledaagse leven nogal raar uit kan zien.

Ondanks dat rood een erg mooie kleur is, zijn er ook wel een hoop nadelen te benoemen aan de kleur rood. Zo is de kleur bijvoorbeeld heel erg lastig om te combineren. Je komt soms de meest rare combinaties tegen met rode pumps. Erg zonde, want zo moeilijk hoeft het helemaal niet te zijn! Het enige wat wel erg belangrijk is, is dat je rode pumps nooit combineert met rode kleding. Een rood accessoire kan nog wel, maar rode kleding absoluut niet! De kans dat deze tinten rood met elkaar gaan vloeken is super groot en daarnaast vallen de pumps dan ook helemaal weg tegen de kleding. Zonde en onnodig.

Terwijl rood in feite heel makkelijk te combineren is. Er passen namelijk ook een heleboel kleuren wel bij rood. Donkerblauw en rood is bijvoorbeeld een combinatie die je op dit moment veel tegenkomt. Maar ook de combinatie geel en rood is erg populair en ook nog eens heerlijk zomers. Laat het nu net zomer zijn!

Deze rode pumps met stippen zijn enorm schattig. Desondanks de sexy hoge hak straal je met deze pumps iets liefs uit. Ze zijn vooral erg leuk te combineren met een fleurig kort zomer jurkje.

Of ga voor stoer! Een paar rode pumps met studs is zeker trending en staat erg hip.

Klassiek en elegant.

weheartit.com

No more articles