Roberto Cavalli Herst/Winter 2013-2014

De schoencollectie voor de herfst/winter 2013 seizoenen gehoorzaamt de Roberto Cavalli stijl zoals gewoonlijk en biedt tal van modieuze suggesties waarmee je kunt experimenteren of die je zelfs in je permanente stijl kunt integreren als je van de concepten waaruit dit label bestaat geniet.

Van avondschoenen tot seizoen geschikte schoentjes. Het eerste wat mensen zullen voelen bij het zien van het aantal opties is “uitdagend”. Gedurfde mode statements beginnen vaak met het omarmen van een beetje wildheid en dit label doet dit prachtig met de gedurfde dierenprints die de status van dit merk door de industrie sinds het begin hebben voortbewogen. Toch is het niet zo dat diegene die wat meer moderne opties zoekt aan de kant wordt gezet.

Monochrome laarsjes, spectaculaire platforms, strikjes en andere romantische textuur opties zijn geweldige alternatieven voor diegene die niet fan zijn van de dierenprint die dit seizoen de catwalks hebben overgenomen. Toch, als het om het krijgen van een maximaal vleiend figuur gaat, dan hebben hoge hakken heel weinig concurrentie. Dunne hakken zijn het toppunt van aantrekkelijkheid, maar je hoeft niet per se al het comfort af te zweren. Dikkerehakken zijn namelijk ook prima.

 

Kiezen voor chicheid en verfijning hoeft niet te betekenen dat je voor saaie opties kiest. Dit merk bewijst dit weer eens met een aantal spectaculaire benaderingen. Lakleren accenten zijn geweldige stijl elementen die het waard zijn om mee te experimenteren als je naar een chique, tijdloze vibe op zoekt bent. Al met al ziet dit seizoen volgens dit luxe merk er sexy en spectaculair uit.

No more articles