Rob Kardashians Lounge Wear voor Arthur George

Rob Kardashian Jr. is al een tijdje niet meer in het nieuws geweest. Ook is hij al heel lang niet meer gezien in de reality serie Keeping Up With The Kardashian. Dit komt omdat hij bezig is met zijn gezondheid en het afvallen. Daarnaast is hij bezig met zijn eigen lijn voor het Amerikaanse merk Arthur George.

Hij begon met zijn eigen sokken lijn. Deze is al een tijdje een hit in Amerika en verkopen goed. Nu komt hij met zijn eigen lounge wear. Deze wordt dit jaar nog gelanceerd. In december mogen we gaan genieten van de items die Rob heeft ontworpen. De collectie zal bestaan uit onesies en comfortabele huiskleding. Je kan de items kopen in geselecteerde Macy’s winkels. Op de site van Arthur Georde staan de plaatsen in welke Macy’s je terecht kan. Of de collectie ook online komt, is nog niet bekend.

Wij zijn benieuwd naar de collectie en eigenlijk ook best wel naar Rob zelf. Of hij bij de launch aanwezig zal zijn, is ook nog niet bekend. Wel zijn er af en toe samenwerkingen tussen Arthur George en Dash, de winkelketen van de drie Kardashian zussen, tevens de oudere zussen van Rob.

Er zijn tot nu toe maar een paar foto’s die we kunnen zien van de collectie. Blijf op de hoogte van de collectie en volg ze ¬†op Instagram en Facebook!

No more articles