Rita Ora voor Cosmopolitan

Rita Ora staat op de cover van de december uitgave van Cosmopolitan. Ze draagt op de cover een soort wit badpak met pailletten. Net zoals het jasje dat ze erover heen aan heeft, die zitten ook vol met glimmende pailletten.

De Kosovaarse-Albanese zangeres en songwriter is te zien op de cover van Cosmopolitan. Zoals we al eerder zeiden schittert ze met haar jasje met pailletten en witte badpak. Matthias Vriens-McGrath schoot de foto’s voor het magazine. Ook heeft ze in het tijdschrift een artikel waarin ze verteld over haar seksualiteit. “I’m very proud to say that I think about sex. It’s what everybody thinks about, whether they say it or not. For me, sex is a form of getting to know a person, feeling someone’s skin”, aldus de zangeres.

Rita is 24 jaar geleden geboren in het plaatsje Pristina in Kosovo. Haar volledige naam is Rita Sahat├žiu Ora. In het zelfde jaar is ze nog verhuis naar het Verenigd-Koninkrijk. Op jonge leeftijd begon ze al met zingen. In 2012 bracht Ora haar debuut album uit. Ze is nooit echt uit de business geweest, maar nu gaat het beter dan ooit. In september heeft ze samen met Iggy Azalea het number Black Widow uitgebracht.

No more articles