Rita Ora in de nieuwe 50 Shades film

Wie van jullie zijn dol op 50 Shades of Grey? Wij zijn namelijk erg benieuwd naar de film en bij elke preview zitten wij op het puntje van onze stoel.

Gisteren werd bekend gemaakt dat OPI een 50 Shades of Grey collectie op de markt gaat brengen. Het teasen is voorlopig nog niet afgelopen tot de premiere van de film in februari. Gisteren is ook de eerste foto uitgekomen van Rita Ora die in de film Mia Grey speelt, het adoptiezusje van Christian. Op het plaatje is te zien dat Rita haar platinablonde lokken heeft moeten inruilen voor een ultrakorte donkere hairdo en haar sexy, gewaagde outfits zijn ingeruild voor conservatie en chique jurkjes.

Natuurlijk heeft de zangeres maar een héle klein rol in de film, maar zelf heeft ze behoorlijk acteerkoorts ervan gekregen. “Fifty Shades is going to make a lot of waves, I’ll tell you that much! It’s going to be awesome. Everyone is going to have their own opinions. But for me this was such a great cameo to be involved in, and even though I’m only in it for a little bit, it’s opened the door to a lot of movie things that I haven’t actually announced yet. I have the bug, for real..

Nieuwsgierig naar de foto van Rita Ora in de rol van Mia Grey? Bekijk ‘m hieronder!

No more articles