Rita Ora gaat samenwerking met Burberry aan

Onlangs werkten topmodellen Cara Delevingne en Kate Moss nog samen voor de My Burberry campagne van het merk, maar nu laat Burberry weten meer te willen. “They want models who bring something more” zegt een bron van Gulf News. “The model who brings something more” is Rita Ora geworden. Burberry wil dolgraag dat Rita Ora niet alleen in de campagnes en op de rode loper te zien is, het merk wil dat de zangeres een lied maakt om op deze manier meer muziek te verwerken in de campagnes.

Het is niet de eerste keer dat Rita Ora samenwerkt met een modeketen. Adidas, DKNY en Cavalli waren Burberry al voor. Ook heeft Rita een make-up collectie gemaakt voor het merk Rimmel. Toch is de samenwerking met Burberry net iets anders dan de vorige samenwerkingen die Rita Ora met mode- en beautymerken had. Voor de nieuwe campagne van Burberry zal Rita Ora namelijk een heel nummer componeren en opnemen. Deze Burberry song zal te horen zijn in de campagne.

Als het aan Burberry ligt is Rita Ora nog maar het begin. De samenwerking met jonge artiesten is niet iets eenmaligs als het aan Burberry ligt, in de toekomst wil het merk samenwerken met nog meer andere artiesten om zo muziek te verwerken in de campagnes.

 

 

No more articles