Ringen trends

Als kind al vond ik ringen met grote blinkende stenen zo aantrekkelijk, zo mooi. In mijn moeders sieradendoosje vond ik een oude ring van mijn oma. De ring zelf was niet heel mooi, maar de diamant die er op zat was zo onwerkelijk schitterend. Een paar keer heb ik flink straf gekregen van mijn moeder, toen ik weer eens de ring zat te bekijken op haar slaapkamer, terwijl ik eigenlijk mijn huiswerk moet maken. Ik kan mijn geluk niet op!

Ringen trendsmet mooie grote stenen, echte bling bling stenen. Te kust en te keur in de winkels. Soms ga ik een juwelier binnen en dan zeg ik dat ik me alvast wil ‘oriënteren’ op de trouwringen. Chantal, mijn beste vriendin, moet altijd lachen als ik dat soort woorden gebruik. Maakt niet uit. Pas was ik voor de tweede keer bij een juwelier, een andere dan de eerste keer. Dus ik zat daar en ik vertel: “ik ga trouwen”. Ik zou graag trouwringen willen bekijken. Die mevrouw ging daar heel serieus op in. Logisch natuurlijk. Ze kwam terug met allerlei ringen, maar wel allemaal wat saai. Ik vertel haar dat ik toch wel een meer uitdagende ring zou willen. Verlovingsringen bijvoorbeeld, met grote blauwe stenen. Ze kwam terug met een doos vol schitterende en blinkende stenen. Ik dacht even dat ik weer op mijn donder zou krijgen van mijn moeder omdat ik me zo zat te vergapen in plaats van dat ik mijn huiswerk aan het doen was. Maar mijn moeder was er niet en ik heb een zalig uur lang al die ringen gepast. Heerlijk! De mevrouw wenste me een fijne aankomende periode wegens de trouwerij enzovoort. Dat was lief. Ik weet in ieder geval zeker: ik wil een verlovingsring met een grote steen!

 

De ene man houdt ervan, de ander haat het. Sieraden zijn echt een kwestie van smaak. Het is echt niet zo dat sieraden niet bij een man passen. Ook een man kan oorbellen, kettingen of armbanden dragen. Ringen zijn natuurlijk ook mogelijk. Toch is het aanbod bij mannen sieraden vaak een stuk beperkter. Voor vrouwen zal je veel sneller mooie sieraden vinden. Voor mannen sieraden moet je vaak eerst naar een juwelier en in de goedkope sieraden winkeltjes zal je er niks voor mannen vinden. Ik ging naar een juwelier omdat ik op zoek was naar een mooie ketting voor een goede vriend van mij. Hij was onlangs afgestudeerd en had zelfs al een baan aangeboden gekregen, dus dat was wel een cadeautje waard. De ketting moest dun en simpel zijn. Geen hele opvallende ketting met felle kleuren, maar iets wat je elke dag kan dragen. Ik zag bij de juwelier een dunne zilveren ketting liggen. Deze was perfect! Ik koos voor een halflange ketting. Zo wist ik zeker dat hij niet tegen zijn hals aan zou komen, maar ook niet te laag. Dit is het perfecte cadeau!

Pas geleden bracht ik een bezoekje aan een oud tante van mij. Haar man was inmiddels al een jaar overleden en ik vond het hoog tijd worden om de oude dame eens een keer een bezoek te brengen. Toen ze de deur voor me opendeed nadat ik had aangebeld zag ik dat ze symbolische sieraden droeg. Mijn oog viel gelijk op de collier met hanger die ze droeg. Daar wilde ik graag met haar over praten.

Ze zei dat de collier met hanger heel speciaal was en echte ringen trends waren. In de hanger ven het collier was een beetje van de as van haar man verwerkt. Ze vertelde mij dat ze het collier ook altijd droeg en dat het haar heel dierbaar was. Ik zei dat ik dat heel goed begreep dat het een dierbaar sieraad was en dat ik het zo mooi vond dat er symbolische sieraden waren. We praten toen nog wat verder over alledaagse dingen en ik keek nog een keer naar haar mooie symbolische sieraden die voor haar heel belangrijk waren.

 

Ringen trends

 

Ik ben een groot fan van ringen trends. Dit is kleding uit de jaren 50 tot 80 ongeveer, maar dit kan ook tweedehands ringen trends zijn. Je betaalt nooit veel voor vintage kleding, maar ik hou enorm van hoe mensen vroeger de kleding droegen. De leuke bloemetjesprinten en de oversized vesten. Iets wat echt niet mag ontbreken bij deze stoere kleding is een opalen sieraad. Dit is ook iets waar ik een grote fan van ben, maar helaas is het niet te verkrijgen in een normale sieradenwinkel. Ik was echt al heel erg lang op zoek naar opalen sieraden. Het maakte me niet eens meer uit of het een ketting, ring of armband ging worden. Ik moest en zou nog een opalen sieraad hebben. Uiteindelijk kwam ik een juwelier tegen die oude sieraden had. Ik was zo blij toen ik ontdekte dat hij opalen sieraden had! De sieraden waren echter wel redelijk duur, maar dit had ik er ook voor over. Ik was er al zo lang naar op zoek dat ik nu wel iets moest kopen. Na een tijdje liep ik heel tevreden de winkel uit met een opalen ring!
Een aantal maanden terug kwam het buurmeisje bij mij aan de deur. Het meisje heeft dezelfde passie als ik ze is ook dol op mooie sieraden. Ik nodigde haar uit om binnen te komen en zei ze buurvrouw je moet me helpen. Ik knikte dat het goed was en ze zei toen ik wil graag van die hele mooie en hippe We sieraden hebben maar ik weet niet waar ik die kan kopen.

Ik zei toen tegen haar dat ik voor haar eens online zou gaan zoeken en pakte de laptop erbij. Ze zei toen dat ze de WE sieraden graag voor haar verjaardag wilde gaan kopen zodat ze op haar verjaardag aan iedereen de mooie We sieraden kon laten zien. Ze gaf me nog een omschrijving van deze We sieraden maar eigenlijk kwam het er op neer dat ze vooral heel hip en trendy waren en helemaal geweldig. Het duurde niet lang of ik had inderdaad deze We sieraden gevonden. Eerst kreeg ik nog een hele uitleg van het buurmeisje hoe hip deze sieraden wel niet waren om vervolgens samen met haar en paar mooie We sieraden uit te zoeken en te bestellen.

No more articles