Rihanna x Puma

Er waren de laatste tijd genoeg geruchten over Rihanna die mogelijk in gesprek ging met sportmerk Puma. Ze zouden samen willen gaan samenwerken. De zangeres was op 16 december in Duitsland om een bezoekje te brengen aan Puma en daar werden eindelijk wat knopen doorgehakt.

Rihanna tekende namelijk een meerjarig contract getekend. En deze was naar horen zeggen minstens 1 miljoen dollar. Dat is natuurlijk wat Riri ervoor krijgt. Maar wat gaat zij aan Puma leveren? Vanzelfsprekend zal ze te zien zijn in campagnes van het merk, de eerste zal fall 2015 zijn. Hiernaast is ze ook nog eens aangesteld als creative director van de damescollectie. Hiervoor is ze al begonnen met ontwerpen. We zullen, natuurlijk, hele nieuwe producten zien, maar ook herinterpretaties van oude items. “It’s great to find a brand that celebrates strength and individuality. I couldn’t think of a more perfect partner to collaborate with as a creative director. I’m excited for you to see what Puma and I come up with“, aldus Rihanna. Wij zijn heel erg benieuwd wat we kunnen verwachten.

Rihanna was zelf ook erg enthousiast en plaatste op haar Instagram genoeg foto’s. Riri zag er prachtig uit in een all-white outfit. Hieronder kan je ze bekijken.

creep #puma on the dotted line. #PUMA the face you make when you the Creative Director of a sportswear company #PUMA
No more articles