Rihanna in haute couture voor Elle

Nadat Rihanna internationaal doorbrak met haar hit Pon de Replay was het voor iedereen duidelijk dat ze Barbadiaanse kon zingen. Maar zingen is niet het enige waar Rihanna goed in is. De zangeres is ook regelmatig als model te zien in grote modetijdschriften, ze heeft haar eigen parfumlijn en acteren doet ze ook af en toe.

Elle heeft voor Rihanna gekozen als covermodel voor het december issue van Elle US. Via haar Instagram, want ja Badgalriri is eindelijk weer terug, deelde Rihanna al hoop foto’s van de shoot met Elle. Rihanna is een tijdje weg geweest van dit social media platform omdat ze het er niet mee eens was dat Instagram twee pikante foto’s van haar profiel verwijderde. Blijkbaar hebben Rihanna en Instagram het weer bijgelegd want de afgelopen drie dagen heeft de zangeres behoorlijk wat foto’s geplaatst. Op haar profiel zijn maar liefst negen foto’s te vinden van de shoot met Elle US.

In het magazine is Rihanna te zien in haute cotoure outfits van bekende designers zoals Valentino, Dior en Armani. Behalve de prachtige outfits die Rihanna draagt zijn ook haar tattoo’s duidelijk te zien in de foto’s. In bijna alle shots zie je wel de tattoo op haar hand en ook zie je in en paar shots de tatoo’s die de zangeres in haar hals heeft.

 

No more articles