Rihanna in AlexanderwangxH&M

Alexander Wang is niet de eerste ontwerper die een samenwerking aan gaat met de Zweedse modeketen. Als sinds 2004 heeft H&M geregeld collecties in de schappen waaraan een ontwerper of een andere beroemdheid aan heeft meegewerkt.  Het begon allemaal met Karl Lagerfield, Elio Fiorucci, Stella McCartney, Victor & Rolf en Madonna. Afgelopen jaar heeft Isabel Marant samen met H&M de collectie ‘Isabel Marant pour H&M’ gemaakt.

Dit jaar is de Amerikaanse modeontwerper Alexander Wang aan de beurt. Met zijn werk heeft de ontwerper al meerdere prijzen gewonnen zoals CFDA/Vogue Fashion Fund in 2008.

De collectie van Alexander Wang voor H&M bestaat uit mannen en vrouwenkleding en een lijn met accessoires. In het oktober nummer van het Britse magazine CQ is een voorproefje van de collectie te zien, maar Rihanna is degene die de eerste volledige look aan de wereld laat zien. Rihanna is in New York, waar ze momenteel is voor de New York Fashion Week, gespot in een sportieve grijze croptop en een strakke legging uit Alexander Wangs collectie voor H&M.

Vanaf 6 november is de AlexanderxH&M  collectie verkrijgbaar in de winkels en online, dus we zullen nog even moeten wachten. Wat vind jij van de collectie? Bekijk de foto’s van de nieuwe collectie hieronder.

 

 

AlexanderwangxH&M

No more articles